Wie & Wat?

Uw lokale partner bij het ondersteunen van uw verzuimbeleid, Arbo begeleiding en Procesverantwoording van A t/m Z.

De verzuimmanager

Jos Toussaint, Register adviseur Verzuim- en Inkomensmanagement
40 Jaar werkzaam geweest als financieel adviseur voor verzekeringen, financieringen en onroerend goed. Na tussendoor gewerkt te hebben voor een reïntegratiebedrijf waar snelle interventies en werkhervattingsgaranties de basis zijn is 12 jaar geleden de interesse ontstaan voor verzuimbeheersing.

Bovenstaande ervaringen samen met de afgeronde bachelor opleiding Employee Benefits Planner en de post bachelor opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagment en opleiding en diverse Masterclasses Arbeidsrecht ,hebben de basis gelegd voor de Verzuim – Helpdesk.nl ® verzuimbeheersing.

Verzuim-helpdesk.nl ® werkt met een team van bedrijfsartsen en casemanagers en HR specialisten die ieder expert zijn in zijn of haar vakgebied. Externe adviseurs en deskundigen worden desgewenst geraadpleegd of ingeschakeld ook kan naar specialisten worden verwezen. In elk geval hebben alle managers, adviseurs, consultants en bedrijfsartsen een gelijke mensgerichte visie.

Visie

Na jarenlang aan de “achterdeur” de oplossingen te hebben gezocht, ben ik tot het besef gekomen dat er veel winst aan de “voordeur” is te behalen. In het belang van werkgevers en werknemers. Een andere manier van denken over arbeidsverzuim en re-integratie. Ziekte overkomt je, verzuim is gedrag en gedrag is beïnvloedbaar.

Kernwoorden

  • Wie betaalt die bepaalt – De regie in eigen hand. Volgens het regiemodel-plus.
  • De werknemer is de belangrijkste investering met rechten maar ook met plichten.
  • De werkgever heeft ook rechten maar ook plichten.
  • Werken maakt gelukkig en gezond.
  • Verzuim is gedrag en gedrag is te sturen